Fun N Stuff Nodigt je uit..

Actief ontspannen op het water

Elke maand bezoeken we de leukste en meest bijzondere uitjes op Voorne-Putten. Deze keer tippen we: Fun N Stuff, een mobiele SUP-school die op verschillende locaties op Voorne-Putten lessen aanbiedt. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij Fun N Stuff kun je volop genieten van SUP-lessen, Yoga op het water, Bootcamp of zelfs een potje Polo op je SUP-board!

Waarom Suppen?

Suppen, oftewel Stand-Up Paddleboarding, is dé ideale mix van actief bezig zijn en ultieme ontspanning op het water. Het maakt niet uit of de zon schijnt of dat het wat bewolkt is—suppen kan altijd! Het is een toegankelijke sport voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaring. Het brengt je in contact met de natuur, laat je heerlijk ontspannen en biedt tegelijkertijd een actieve workout

Locaties op Voorne-Putten

Fun N Stuff is een mobiele SUP-school en geeft lessen bij:

  • Strandje Beverbos, Simonshaven

  • Strandje (voormalig Barnisse), Geervliet

Wij gingen zelf een ochtend suppen bij Fun N Stuff en kozen voor het mooie strandje bij het Beverbos. De les begon met een duidelijke uitleg op het droge, waarbij je alles leert over hoe je stabiel kunt staan op het board en hoe je de juiste lengte van je peddel bepaalt. Het was een perfecte start van een sportieve en ontspannende ochtend!

Meer dan alleen SUP-lessen

Naast het nemen van een SUP-les kun je bij Fun N Stuff ook kiezen voor een Yoga-les, Bootcamp of zelfs een potje Polo op het water. Dit maakt het nog leuker om met vrienden, familie of collega's een sportieve dag op het water door te brengen.

Handig om te weten:

  • Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma.

  • Draag comfortabele sportkleding die nat mag worden.

  • Je kunt je spullen veilig achterlaten in de bus van Fun N Stuff.

Ervaren SUP-ers, huur een board

Voor de ervaren suppers is er ook de mogelijkheid om een SUP-board te huren en zelfstandig het water op te gaan. Een perfecte optie als je al wat ervaring hebt en graag je eigen route wilt verkennen!

Een ochtend vol Fun

Onze ervaring bij Fun N Stuff was geweldig. We werden begeleid door vriendelijke en deskundige instructeurs die ons alle tips en tricks leerden om het suppen onder de knie te krijgen. Het was een fantastische ochtend vol sportiviteit, ontspanning en natuurlijk veel plezier op het water.

Heb jij al zin om SUPer veel FUN te hebben op de SUP? Boek dan snel je les bij Fun N Stuff en ontdek hoe leuk en veelzijdig deze watersport kan zijn! 

Nog meer inspiratie?